O nama

INhouse group d.o.o.je tvrtka specijalizirana za facility management, upravljanje nekretninama, posredovanje u prodaji nekretnina, održavanje hortikulture i poslove čišćenja. Uz osnovne djelatnosti, tvrtka pruža širok raspon usluga povezanih s održavanjem i upravljanjem nekretninama.

Osnovana 2017. godine, tvrtka već ima oko 20 zaposlenika i više od pola godine iskustva poslovanja s klijentima. Dosadašnje je poslove ostvarila direktnim kontaktom i preporukama. Sa sjedištem u Dubrovniku, tvrtka trenutno obavlja poslove tehničkog upravljanja i održavanja Atlant poslovnim  centrom u Gružu te plažom Sunset Beach Dubrovnik u Uvali Lapad.

U poslovanju s klijentima, INhouse group d.o.o. posvećuje posebnu pažnju individualnom pristupu i zadovoljstvu krajnjih korisnika, a postupke rada temelji na provjerenoj praksi te svjetski priznatim metodama i procesima. S timom stručnih i sposobnih zaposlenika, tvrtka svoje usluge usklađuje s potrebama i procesima rada klijenata radi ostvarenja uspješne suradnje i pružanja detaljne, pouzdane i dosljedne usluge. 

Na poslovima održavanja objekata, tvrtka osigurava zakonski propisano održavanje, preuzimajući brigu o poštivanju zakonskih rokova za redovite, zakonom propisane preglede i ispitivanja. U skladu s godišnjim planom održavanja, društvo provodi sva propisana ispitivanja te, u suradnji sa specijaliziranim društvima ovlaštenima za ispitivanja, vodi brigu o tome da vlasnici i korisnici nekretnina uvijek imaju na raspolaganju važeće certifikate svih zajedničkih sustava objekta koji zahtijevaju redovito održavanje i pregled. 

Tvrtka provodi svakodnevni nadzor nad svim tehničkim sustavima objekta s ciljem očuvanja njegove vrijednosti i postizanja dugoročnih ušteda kroz preventivno otkrivanje i uklanjanje kvarova, zamjenu potrošnih dijelova i ostale aktivnosti održavanja. U poslovima tehničkog održavanja, tvrtka naručiteljima omogućuje svakodnevni uvid u tehničko stanje objekta , a vodi se detaljno razrađenim planovimaodržavanje, posvećujući posebnu pažnju optimizaciji potrošnih materijala i uštedi energije radi ostvarivanja višestrukih ušteda smanjenjem fiksnih troškova i troškova izvanrednih popravaka. 

Opći podaci:
Naziv: INHOUSE GROUP d.o.o. za građenje i usluge
građenje i usluge: INHOUSE GROUP d.o.o.
Sjedište: Masarykov put 3c
OIB: 97861132940
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Splitu - stalna služba u Dubrovniku, 060363372
IBAN i naziv poslovne banake: Zagrebačka banka d.d. IBAN: HR0223600001102603214
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
Članovi uprave: Andrija Njavro
Br. Tel.: +385 20 436 368
E-mailoffice@inhousegroup.hr
Webwww.inhousegroup.hr