O nama

INhouse group d.o.o. je tvrtka specijalizirana za facility management, upravljanje nekretninama i posredovanje u prodaji nekretnina. Također, obavljamo poslove tehničke podrške, održavanje hortikulture i poslove čišćenja te širok raspon usluga povezanih s održavanjem i upravljanjem nekretninama.

Osnovana 2017. godine, tvrtka već ima oko 30 zaposlenika i višegodišnje iskustvo poslovanja s klijentima. Sa sjedištem u Dubrovniku, tvrtka trenutno obavlja poslove tehničkog upravljanja i održavanja u poslovnim objektima Atlant poslovni centar, Dvori Lapad, Sub City, Zračna luka Dubrovnik, Žičara Dubrovnik, Emmezeta, Dubrovačka televizija, Dubrovački vjesnik, Kentbank te Županijske uprave za ceste.

U poslovanju s klijentima, INhouse group d.o.o. posvećuje posebnu pažnju individualnom pristupu i zadovoljstvu krajnjih korisnika, a postupke rada temelji na provjerenoj praksi te svjetski priznatim metodama i procesima. S timom stručnih i sposobnih zaposlenika, tvrtka svoje usluge usklađuje s potrebama i procesima rada klijenata radi ostvarenja uspješne suradnje i pružanja detaljne, pouzdane i dosljedne usluge.

Na poslovima održavanja objekata, tvrtka osigurava zakonski propisano održavanje, preuzimajući brigu o poštivanju zakonskih rokova za redovite, zakonom propisane preglede i ispitivanja. U skladu s godišnjim planom održavanja, društvo provodi sva propisana ispitivanja te, u suradnji sa specijaliziranim društvima ovlaštenima za ispitivanja, vodi brigu o tome da vlasnici i korisnici nekretnina uvijek imaju na raspolaganju važeće certifikate svih zajedničkih sustava objekta koji zahtijevaju redovito održavanje i pregled.

Tvrtka provodi svakodnevni nadzor nad svim tehničkim sustavima objekta s ciljem očuvanja njegove vrijednosti i postizanja dugoročnih ušteda kroz preventivno otkrivanje i uklanjanje kvarova, zamjenu potrošnih dijelova i ostale aktivnosti održavanja. U poslovima tehničkog održavanja, tvrtka naručiteljima omogućuje svakodnevni uvid u tehničko stanje objekta, a vodi se detaljno razrađenim planovima održavanja, posvećujući posebnu pažnju optimizaciji potrošnih materijala i uštedi energije radi ostvarivanja višestrukih ušteda smanjenjem fiksnih troškova i troškova izvanrednih popravaka.

Naziv: INHOUSE GROUP d.o.o. za građenje i usluge
Sjedište: Masarykov put 3c, 20 000 Dubrovnik
OIB: 97861132940
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Splitu - stalna služba u Dubrovniku, 060363372
IBAN: HR0223600001102603214
Temeljni kapital: 20.000,00 HRK
Članovi uprave: Andrija Njavro
Tel.: +385 91 6200 300
E-mailoffice@inhousegroup.hr
Webwww.inhousegroup.hr